Blandat

Äntligen Movember igen!

Vad kul! Nu är vi igång igen! Det är andra året jag bloggar och testar produkter för att öka stödet för forskningen inom prostatacancer och jag har verkligen sett fram emot det. Prostatacancer är den vanligaste formen av cancer bland män idag och tyvärr skördar den allt för många offer. Jag hoppas vi tillsammans kan bidra med en rejäl slant till forskningen och samtidigt odla fram ett par riktigt fina ”handlebar mustascher”. En klassisk Handlebar lär man inte ha i slutet av november om man börjar från scratch men med lite tålamod och rätt kunskap så bör man vara på god väg redan till våren. Om du inte känner att du vill se ut som gubben på Pringlestuben utan hellre satsar på en klassisk ”chevron” som Tom Selleck så är du klar redan till lucia om du slutar raka överläppen nu. Du kanske bara kör november ut och rakar bort den när december kommer? Helt ok det också! På Beardshop.se finns allt du behöver för att komma igång! Produkter för rakningen, mustaschvax och olja, sax och kam.

Handlebar Club

Handlebar Club

Jag kommer att återkomma med mina tips på hur du kan göra för att vårda och fixa till din mustasch. Hoppas att du följer med! På återseende!

IMG_0955

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s