Blandat

Avslut Movember

avslut

Allt har ett slut, så även Movember. För min del har det varit stimulerande att bidra till något gott. Tycker att alla män över 45 år skall kallas till vårdcentralen för att lämna ett PSA prov. Men jag tror att all uppmärksamhet, till exempel på detta sätt som vi under denna månad bedrivit kommer att rendera i något gott.

Jag rakade bort mitt skägg och sparade endast mustaschen i början av denna månad. Har inte varit nöjd med det utseendet och har fått massor av kommentarer om mustaschen och då har det suttit fint att förklara om Movember och givetvis om alla produkter man skall ha för att sköta sitt skägg och sin mustasch.

Dom jag har pratat med som har skägg så var det det ytterst få som använde sig av någon produkt som gjorde att skägget såg välvårdat ut. Det sätt som vi under denna månad bedrivit har och kommer att öppna ögonen för ett flertal av dessa ovårdade pirater.

Nu ligger fokus på att få tillbaka ett snyggt och välvårdat skägg.

movember crew mats testpilot

Kategorier:Blandat

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s