Insamling

Movember – Over and out

Movember32

30 november 2014

Movember är över och det är med visst vemod jag nu lämnar mustaschen åt sitt öde. Det har varit oerhört roligt och ärofyllt att få vara med att bidra till att forskningen kring prostatacancer får in välbehövliga slantar så att kampen för liv kan fortsätta oförtrutet men ur estetisk synpunkt är mustaschen nog inte ämnad för mig.

Vissa kommer att låta mustaschen växa och frodas även efter november månad. För andra blir mustaschen en inkörsport till tyngre ansiktsbehåring, skägg men för egen del plockar jag fram hyveln och låter stråna falla.

Under en månads tid har jag utvärderat inte mindre än tolv produkter och jag måste säga att jag har varit positivt överraskad då de allra flesta har landat i den högre betygsskalan och bara för att inga missförstånd skall uppstå så har jag, trots att det är för en god sak inte saltat några betyg. Urvalet har däremot varit riktigt bra och de höga betygen har varit högst motiverade.

Movember crew

31 oktober 2014

Jag vill rikta ett stort tack till Grooming.se och Beardshop.se som har gett mig möjligheten att vara med och påverka och som tillsammans med tillverkare som Gillette, 4VOO, Brazil, Mr Bear, Bluebeards Revenge, Bulldog, The Bearded Man Company, Dr. Dittmar och Recipe for Men kontinuerligt har försett mig med en arsenal av grymma prylar att utvärdera.

Jag vill också passa på att skicka en stor eloge till mina medbloggare och testpiloter som har visat upp stor kreativitet och hårt arbete i mustaschkampen. Själv hade jag siktat på att nå längre än jag gjorde men som jag skrev. Jag siktar mot stjärnorna och hoppas att jag landar i en sketen enbuske och det var väl ungefär där jag damp ner. Det blev ingen handlebar den här gången men hoppet är som bekant det sista som överger människan, så kanske nästa gång. För det är väl klart att det blir en nästa gång?

Sist men sannerligen inte minst så tackar jag alla er som har läst och spridit mina artiklar i sociala medier. Tack alla ni som har gått in och klickat på de där produkterna i webshopen som gör att en stor andel går till cancerfonden och tack alla ni som också har prytt era klädesplagg med den blå mustaschen.

Nu checkar jag ut för i år men glöm inte bort att även om november nu tar slut så fortsätter ändå kampen för liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s