Blandat

Kampen tar aldrig slut!

Nu är det bara några dagar kvar av movember. Det har varit en rolig resa med många frågor från allmänheten kring mitt mustasch odlande. Har alltid tagit mig tid att diskutera movember med folk som undrar varför jag odlar mustasch. Spread the news about movember, har varit målet. Det hela började med att jag rakade av tre dagars skäggstubb. Som ni ser nedan. För att vara ärlig har jag nog aldrig rakat mig med så bra produkter. Hyveln av den enklare modellen från Gillette har jag använt men monstret som kom hem i brevlådan gjorde susen. Förstår att den kanske kostar lite extra men köp den. Värd varenda krona! Många diskuterar att hyveln är för dyr men köp då slipen från Razorpit. Miljövänligt och bra för plånboken. Funkar bra måste jag säga. Har rakat mig 6 gånger för att framhäva mustaschen och är så nöjd med alla produkter gällande shaving gel. Produkter jag testat inom shaving gel har varit Bull Dog, Crew och Bluebeards. Crew vann överlägset kampen. Helt enkelt fräschast. Återkommer med en sammanfattning på betygen inom respektive kategori. Post balm var samma produkter som ovan. Crew vann även här. Det är som att stoppa in huvudet i frysen. Lindrar och reparerar hyn efter rakningen. Ett måste i varje mans badrumsskåp.

Före

IMG_0814.JPG

Nu

IMG_0950.JPG

Igår var det Malmö-Juventusför hela slanten. Håller egentligen på Bajen men tycker det är viktigt att stödja svenska lag som kvalificerar sig för CL. Direkt när vi samlade gänget för att ladda inför matchen fråga alla om mustaschen. Blev sååå glad. Folk fattar!!

IMG_0947.JPG

IMG_0801.JPG

IMG_0948.JPG

IMG_0942.JPG
Så sant!!

movember crew gustav testpilot

Kategorier:Blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s