Recensioner

Bulldog-rakning

blå

Äntligen utskriven från SÖS med ett nytt knä. Såg definitivt inte ut som en svärmorsdröm när jag tittade mig i spegeln. Grå och femdagars skäggstubb som spretade åt alla håll. Hade under tiden fått hem ett paket från grooming.se med ovan produkter. Bull Dog. Snacka om häftigt namn. Nu skulle det duschas och rakas för att prova produkterna.

Bull Dog, shaving gel, orginal. Applicerade gelen efter duschen och upptäckte att den var transparent, kall och fräsch. Har aldrig gillat raklödder eller gel som löddrar för mycket för då ser man inte raklinjen. Tjoho, den får högt betyg.

betyg4plus[1]

Efter att huden torkat upp smorde jag in de rakade ytorna med Bull Dog, After Shave Balm. Den är fullpackad med naturliga oljor som gjorde att även min känsliga hals inte blev irriterad. Kommer att bli en favorit.

betyg4[1]

Ser ni den lilla blå mustaschen längst ner på den högra produkten. Det är en pin som man kan fästa var som. Visar att man stödjer kampen mot prostatacancern. Gå in på prostatacancerförbundet, mustaschkampen och läs, för även du kan bli drabbad. Symbolen kan du köpa på bland annat grooming.se för 20 kronor där allt går till bland annat forskning. Skoj om den skulle bli lika stor som rosa banden.

Denna dag ett liv

movember crew mats testpilot

Kategorier:Recensioner

Märkt som:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s