Insamling

Bra rakkräm helt enkelt

Då har man nu testat ytterligare en rakkräm, eller Sensitive Shave Cream, ifrån ett av mina absoluta favoritmärken Bull Dog. De brukar som vanligt inte testa sina produkter på djur (bra!) och använder sig enbart av naturliga råvaror. Renrakad, utan besvär och med ett så gott som klanderfritt resultat (jag fick några skärsår av rakbladen och glömde visst att använda after shave balm) känner åtminstone jag med min känsliga hud mig nöjd. Konsistensen är lite som en salva mot halsen och ansiktet, nästintill helt transparent, troligtvis för att rakningen ska bli riktigt hudnära och så att rakbladen arbetar jämnt med mina skäggstråns växt. Doften är lite syntetisk(?) men känns mest igen på Aloe Vera-inslagen. Du kanske behöver smörja in dig ett par gånger eller så beroende på din skäggväxt, men tubens storlek kommer ändå att räcka ett tag. Bull Dog gör schyssta och bra groomingprodukter för en modern man helt enkelt. Att de också håller en rimlig prisnivå känns som en jättebra bonus!

Före dagens rakning:
IMG_0251.JPG

Under… ↓

IMG_0254.JPG

Och efter:

IMG_0267.PNG

betyg4plus[1]

//D. 👨

PS. Detta är en perfekt julklapp som just nu genererar 10kr av det du betalar till Movember Crews Movemberkampanj – passa på att handla här!

movember crew david testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s