Recensioner

Knockout

bulldog

Bulldog har aldrig gjort mig besviken. Jag säger det igen så att alla var med på noterna och accentuerar även det viktigaste i det där budskapet. Bulldog har ALDRIG gjort mig besviken. Så är det. Som testpilot och allmänt intresserad av manlig hudvård har jag i princip testat alla produkter i det engelska husets produktportfölj och det är högklassigt hela vägen. Bulldog har lyckats på ett område där många andra bara når halvvägs. Att erbjuda produkter med kvalitet, till en vettig peng och att som grädde på moset dessutom lyckas vara naturvänlig utan att vara trist.

I samband med movember har jag nu utvärderat Bulldog After Shave Balm och det är bara att lyfta på den virtuella hatten och kapitulera än en gång. Det finns egentligen inte så mycket att säga som inte redan har blivit sagt. Bulldog After Shave Balm har allt det där fina jag vill ha. Den levererar vällust på tub och min hy älskar känslan. Före, under och efter. Före för att den vet att det ögonblicket närmar sig. Under för att balmen omedelbart lugnar min hy efter rakning och efter för att den lämnar mig med en underbar känsla av välbehag, en mjuk hy och ett väldoftande anlete.

Jag är golvad och nere för räkning. Bulldog After Shave Balm är vänlig för plånboken, hyn och naturen. It’s bloody brilliant!

betyg5

 

Kategorier:Recensioner

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s