Insamling

Movember går in på upploppssträckan…

bidra med pengar till prostatacancerforskningen

Vi vill passa på att tacka alla som hittills delat, kommenterat och framför allt köpt Movemberprodukter och därmed varit med och bidragit till vår insamling. Nästa måndag (eller på tisdag) kommer vi att redovisa hur mycket pengar som vi fått ihop. Dessa kommer sedan att sättas in på Movember insamlingssida, och sedan slussas vidare till prostatacancerforskningen.

stödj prostatacancerforskningen

Men vår insamling tar inte slut med det. Vi har blivit partner till Prostatacancerförbundet och kommer året om att sälja deras Blå mustasch-pin. 20 kr kostar denna och alla pengar går oavkortat till forskningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s