Recensioner

Jämnt skägg

oil

Ett skepp kommer lastat. Med vadå? Skäggolja.

Inte mindre än fem olika varianter av The Bearded Man Company samplers har hittat hem till det Lindmanska residentet och det här är kul. Att från ett större utbud få möjligheten att själv hitta sina favoriter är få förunnat. Totalt finns det över 20 olika varianter och jag applåderar idén men tyvärr är utförandet inte helt fläckfritt. Flaskorna är små (2 ml) och priset är 29 kr per flaska. Det är inte så mycket bang for det buck med hänsyn till den lilla mängden. Nu har jag ju endast mustasch men jag gissar att ett redigt skägg slukar en sådan flaska direkt. Doseringen är dessutom inte smärtfri. Det är oerhört svårt att få ut en lagom mängd. Jag har försökt på alla möjliga sätt. Ketchupflasktekniken, det besinningslösa skakandet, den mjuka metoden och det gamla hederliga lockropet men inget verkar fungera. Här borde man se över designen och kanske trycka dit en pip eller pipett för att kunna få bukt med problematiken.

Okej, nu har ni fått en heads-up för utmaningarna med förpackningar och prisbild men dofterna då? Jodå, det är idel fina aromer. Jag fick prova följande varianter med följande utlåtanden och omdömen.

Oak Moss: En ljuvlig mjuk doft. En traditionellt maskulin men samtidigt lite söt olja som jag gärna återvänder till.

betyg4[1]

 

 

Mahogany: Kryddiga markanta tränoter som man bara vill sitta still och lukta på i all evighet. Jag känner mig som tjuren Ferdinand.

betyg5

 

 

Rosemary: Här är det lite mer drag under galoscherna. Pigg doft som väcker sinnen till liv och doftar rikligt av skog.

betyg4[1]

 

 

Bergamot: Citrusdoftande essens på en basnot av bergamot. Klassiskt och ofelbart. Håller i alla lägen.

betyg4[1]

 

 

Sicilian Lemon: Här var det också citron men i rejäla doser. Som att gnida in en citronfrukt i mustaschen, vilket låter betydligt sämre än vad det är. Fräscht är ordet.

movember crew recenserar produkter

 

 

Ja som ni märker är det rätt jämnt skägg mellan dofterna och om mina fem varianter var så här bra så är jag nyfiken på resten av arsenalen. Trots bristerna jag berörde tidigare så är det här ändå ett bra sätt att undvika att köpa den berömda grisen i säcken. Köp hem några schyssta småflaskor och testa och om du som jag tycker att det flyger så investerar du i den större flaskan som jag har länkat till på respektive doft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s