Insamling

Rakning nr 6 och två Bulldogs!

Igår var det lilla julafton. Fick hem fler produkter att testa. Produkterna används i syfte att framhäva mustaschen ytterligare. I paketet låg en pinn. Blå mustasch. Visa ditt engagemang och KÖP NU. Bärs enligt mig året om för visa stöd och engagemang!!

IMG_0842.JPG

IMG_0843.JPG
Rakning nr 6 gick bra. Röda märken överallt. Det var dock inte hyvelns fel. Sonen Elis 1,5 år tyckte det var roligt arr riva pappa. Gillettes hyvel är här för att stanna. Idag testade jag rakprodukterna från Bull Dog. Love it! Har tidigare köpt Bull Dogs produkter. Bra innehåll. Inte massa kemikalier och skit. Shaving gel var super fräsch. Luktade gott och gjorde jobbet. Däremot var after shave balm lite kladdig. Gillar Crews post balm bättre då. Däremot gillar jag ingredienserna i Bull Dog. Har inte kollat in sammansättningen i Crews produkter än.

IMG_0851.JPG

IMG_0852.JPG

IMG_0846.JPG

Nu gör vi något bra av movember!!!

Over and out!!

movember crew gustav testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s