Insamling

Blått är flott. Visa ditt engagemang!

bl_mustaschen1Jag har fått en ny ledsagare i livet. En kompanjon som kommer att följa mig överallt. Jag har nu välkomnat den blå mustaschen i min vardag. ”Den blå mustaschen?” undrar du nu. Ja, den blå mustaschen. Symbolen för allt det här vi gör under november månad. För allt vi står för, för alla tappra som kämpar och för alla som visar att vi har fått nog av elände och stöder kampen. För alla oss som bryr oss om en positiv utveckling. Alla skall vi bära den blå mustaschen.

20 ynka riksdaler kostar den och alla pengar går oavkortat till fonden mot prostatacancer. Här köper du din egen pin.

Blå4

Själv kommer jag att bära den blå mustaschen till både vardags och fest. Ni kan följa mig och min pin på Instagram @lindmanm

Ha det gott

 

 

Kategorier:Insamling

Märkt som:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s