Recensioner

Blåskägg och Brasilien

Idag har jag rakat mig med Bluebeards Revenge Shaving Cream och smort in kinderna med Bluebeards Revenge Post Shave Balm efter rakningen. Jag valde att raka mig med rakkniv och jag tror nu i efterhand att det var ett bra val för den här rakkrämen. Krämen var lätt att löddra upp vilket gjorde den relativt dryg och den var skön att sätta på sig. Den doftar fräscht och rent, varken manligt eller mycket vilket jag gillar. Rakkrämen innehåller Decelerine vilket ska reducera utväxten av skägget, nu gillar jag att ha skägg väldigt mycket så jag förstår inte varför man skulle vilja reducera utväxten och tätheten av skägget. Men det är förstås om man skulle tröttna på att raka sig dagligen. Rakkniven glider mjukt och skönt igenom skägget och krämen har gjort sitt jobb och mjukat upp stråna bra. Krämen ska även förhindra rodnad och utslag efter rakning och i kombination med Bluebeards Revenge Post Shave Balm kan jag inte annat än att hålla med. huden känns återfuktad och inte alls skadad. Len som en barnrumpa blev jag om kinderna. Även mitt Shave Balm innehåller Decelerine för att reducera utväxten och tätheten, samt att den innehåller trollhassel och aloe vera för näring och fukt. Näring och fukt har definitivt mina kinder fått efter rakningen. Liksom rakkrämen doftar Shave Balmet fräscht och rent, inte för mycket och inte något som sticker i näsan. Jag gillar dock inte konsistensen på krämen, den är slabbig och geléliknande, det gör den i och för sig dryg men känns inte lika bra mot huden som andra After Shaves jag prövat. Prismässigt tycket jag det är värda pengar spenderade, 100 ml för 129 kronor är bra pris för den kvaliteten man får innanför burken. Förpackningarna är bra om man använder sig av en rakborste men inte den smartaste förpackningen om man endast jobbar med händerna. Det är dock jävligt snygg design på märket och känns på riktigt och manligt!

Bluebeards Revenge Post Shave Balm får movember crew recenserar produkter

Bluebeards Revenge Shaving Cream får movember crew recenserar produkter

Bluebeard

Jag skrev lite snabbt om Brazils Moustache Wax i ett tidigare inlägg men inte så genomgående. Vaxet är helt gjord på naturliga produkter, Bivax, citronolja och vegetabiliskt fett. Doften är verkligen bivax och det känns som att gå runt hella hos farmor och hennes bikupevax som hänger på luftning, jag behöver kanske inte ens säga att jag gillar doften. Den tar mig tillbaka till barndomen. Först förstod jag inte hur fan jag skulle få upp något vax eftersom det är väldigt hårt. Jag gned och gned, försökte värma det i bakfickan och gned med fingrarna igen men inget kom. Tills jag insåg att man var tvungen att skrapa upp vaxet och sedan värma det mellan fingrarna… Saker blev betydligt lättare och jag kunde äntligen pröva vaxet. Jag har inte prövat så många vax i mina dagar men dom hårstråna som spretar och är okontrollerbara hamnade snabbt på sin plats med Brazils Moustache WaxJag gillar vaxet skarpt, det är mjukt och doftar gott, härlig förpackning och snyggt utseende. Just nu önskar jag bara att jag hade en jätte mustasch så jag kunde leka lite med vaxet! 89 kr för mängden vax och hur pass bra det håller hela dagen är det verkligen prisvärt. Jag kanske inte kan bedöma vaxet som bäst eftersom jag inte har den största och längsta mustaschen men jag ger den definitivt högsta betyg!

movember crew recenserar produkter

Brazil

Massa kärlek och mustascha på! ❤

movember crew sebastian testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s