Insamling

Blå Mustaschen – Årets viktigaste mustasch

blå

Prostatacencer är den absolut vanligaste formen av cancer bland män i Sverige och norden idag och den skördar ständigt nya offer. Varför vi i norra europa är så drabbade och hur man kan komma till bukt med farsoten är något som forskningen ständigt jobbar på att lösa. Det finns bland annat teorier om att vår höga konsumtion av mejeriprodukter kan vara en orsak. I länder där  konsumtionen av dessa knappt förekommer är fallen av prostatacancer väldigt låg. Om detta är sant eller ej vill jag inte ge mig in och spekulera i då jag är för dåligt insatt. Faktumet kvarstår dock att det är ett stort problem och många blundar inför detta. Många män, pappor, far- och morfäder lämnar oss allt för tidigt i onödan pga detta. Den bästa läraren jag någonsin haft under min studietid gick bort tragiskt bort i sviterna av denna fasansfulla sjukdom.

bl_mustaschen_pinprostate-cancer-s22-photo-o

Beardshop.se kan du nu köpa den Blå Mustaschen – en liten pin. Intäkterna av denna går till stödet för forskningen och genom att bära den visar du att du är med och hjälper till.
Ingen kan göra allt men alla kan göra något, brukar man ju säga! Lägg med en Blå Mustasch i din nästa beställning och köp gärna produkter som skänker en slant till forskningen! I webshopen ser du hur mycket pengar som går till forskningen vid köp av dessa produkter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s