Insamling

Let’s get natty!

IMG_0171-0.JPG

Några dagar till av Movember, kampanjen för att belysa och uppmärksamma om mäns hälsa på, har nu gått! Vet du om att du genom att köpa vissa mustaschmärkta produkter på grooming.se och beardshop.se donerar den mustaschmärkta summan till forskningen mot prostata- och testikelcancer? Vår Movember Crew har även ett team på den officiella Movembersidan dit du kan donera pengar privat eller anonymt om du vill! Sök bara på Movember Crew / Grooming store & Beardshop.se under ”team”! Du avgör själv vilken summa du vill ge. Det kanske verkar avlägset eftersom många inte har någon erfarenhet av dessa sjukdomstillstånd – men om du bara börjar fråga runt lite upptäcker du snart hur vanliga dessa cancerformer är ibland män! Jag har en bekant som fick flera olika typer av cancer samtidigt, en del elakartade och några behandlingsbara. Med hjälp av donationerna vill Movember utveckla en mer individanpassad cancerbehandling för män över hela världen. Det är med andra ord inte något bara för ”det rika västerlandet”! Bara en sådan sak gör det hela värt att uppmuntra lite extra tycker jag.

Beträffande min ”mo” så frodas den enligt följande bilder:
IMG_0166.JPG

IMG_0149.JPG

Mustaschkammen ifrån beardbrand kommer allt oftare till användning och den underlättar helt klart ansningen tillsammans med Gillette/Brauns precisionstrimmer Fusion ProGlide Styler! Eller med hjälp av en sax. Hittills är den värd åtminstone en stark trea! Ungefär samma intryck har jag av Mr Natty’s Bring Me Sunshine Beard Elixir som är en skäggolja gjord av rent naturliga ingredienser. Den skall fungera både som en slags tvätt/rengörare och som en uppfräschare! Det senare genom att den återfuktar skäggbotten och ger dina skäggstrån mer glans samtidigt som den doftar gott (av citrus, svartpeppar och vetiver)! Skäggoljan [mustascholjan] ifrån Mr Natty är lättapplicerad med en pipett och verkar även antiseptiskt. En bra grundprodukt för dig med helskägg och/eller som vill behålla en trimmad mustasch! Det gör ju inget att den retroaktiga designkänslan får en att känna sig som en riktigt inbiten soon-to-be-skepparkrans-sjöman heller… Let’s get natty! 4 av 5 mo:s!

betyg4[1]

//D.

movember crew david testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s