Recensioner

Mustache Wax Picker

mustasch_wax_picker

Hur man får upp mustaschvaxet ur burken är långt ifrån en självklarhet. När man väl lärt sig hur man gör är det dock inga problem. Du skrapar, eller skjuter helt enklet med ovansidan av tumnageln tills du får en lite dutt att gnida mellan tumme- och pekfingerspets. Hårdare vax kräver lite uppvärmning mellan fingerspetsarna eller lite med hårfönen innan applicering. Om man inte vill kladda för mycket kan man använda sig av Mustache Wax Picker. Detta lilla tingest funkar även väldigt bra som gitarrplektrum (medium tjocklek). Personligen petar jag upp vaxet med tumnageln och har detta lilla ”pick” med mig i plånboken som ett coolt gitarrplektrum.

Oavsett hur du väljer att använda den ger jag den en 5:a. Den gör jobbet både i badrummet och på scen!

betyg5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s