Recensioner

Beard Brew, Skäggolja

IMG_0659

Har strukit på skäggolja från Mr Bear Family med Wildernessdoft under några dagar. Den finns även med skogs och citrusdoft. En mustasch har en tendens att bli hård och stickig om man inte behandlar den med något. Men med oljan har jag märkt att den blir mjuk och glansig. Kom på mig själv när jag stod mitt bland alla bilar på Hornsgatan och plötsligt doftade det sommaräng. Vad i? Just tusan, det är oljan i min mustasch som doftar. Om man skulle ha förmånen att få pussa någon kan man vara säker på att det inte var sista gången man fick göra det. Den kommer jag att använda även när jag har skägg igen. http://www.grooming.se har denna utsökta produkt och även andra manliga produkter som ingår i Movember.

betyg4[2]

movember crew mats testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s