Mustascher

Dagens Mustasch á la Bob

Jag ska erkänna att jag var lite orolig hur reaktionerna skulle bli på min nyfunna favorit, mustaschen. Men positivt överraskad blev jag när komplimangerna sakta men säkert rulla in. Kanske är det så att mustasch är något jag kan bära upp relativt bra…

IMG_20141111_165718

Jag har inte överdrivet mycket att hålla i ordning på min överläpp men det lilla som spretar fixar jag till med Brazil’s Moustache wax. Recension om denna produkt kommer lite senare. Köper du Brazil’s Moustache wax bidrar du även med 30 kr till kampen, det är inte fy skam!!!

brazils_wax_web

Kärlek.

movember crew sebastian testpilot

Kategorier:Mustascher

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s