Recensioner

Inte helt såld

2014-11-09 23.56.05

Med över trettio välgörande ingredienser borde 4VOO Repairing After Shave Balm mer eller mindre vara ett mirakelmedel. Den borde förlänga livet, lukta som paradiset självt, locka ner gudar från himlen och vara ett odiskutabelt köp. Ändå är den inte det.

Det första som slår mig är förpackningen och jag har varit inne på det tidigare. 4VOO är utan tvekan det snyggaste du kan fylla ditt badrumsskåp med. Redan kartongen lovar gott men där inne väntar en ännu vackrare skapelse. Clean design i silvrig hårdplast med en struktur som skall påminna om borstad aluminium och diskreta svarta bokstäver i klassiskt typsnitt. Jag önskar bara att innehållet kunde hålla samma höga klass. Missuppfatta mig rätt här nu. 4VOO Repairing After Shave Balm är en helt okej produkt men den kommer inte att få dig att trilla av stolen direkt.

2014-11-09 23.36.01

595 kronor kostar den i skrivande stund. Det är en prislapp som motiverar en produkt som har det där lilla extra. En produkt som levererar på alla tänkbara plan. 4VOO Repairing After Shave Balm har en lotionliknande konsistens med en svag citrusdoft. Den är inte kylande eller åtstramande. Den bara är.
Jag har inte märkt någon skillnad under de dagarna jag testat produkten. Den är skön att stryka på och det känns att den finns där och den sugs upp bra av huden som ni ser på bilden men det är inte mer och det är möjligt att den behöver mer tid på sig för att imponera på mig eller att jag tillhör fel målgrupp men just nu är det väldigt mycket mellanmjölk över det hela för jag känner egentligen inget av det den utlovar. 4VOO Repairing After Shave Balm skall enligt uppgift lugna, återfukta, mjuka upp, reducera inåtväxande hårstrån och rynkor.

2014-11-09 23.40.45

Tyvärr hade jag dessutom stora problem att få tryck i pumpen. Jag vet inte om det var fel på mitt exemplar eller om det är meningen att man skall pumpa på som en tok innan det kommer ut en liten skvätt (no pun intended).

Nej, hur mycket jag än vill fylla skåpet med snygga prylar så kan jag inte ge 4VOO Repairing After Shave Balm mer än ett mellanmjölksbetyg. Den ligger i mittfilen och puttrar och med tanke på priset så är produkten helt enkelt inte värd sin peng.

movember crew recenserar produkter

Kategorier:Recensioner

Märkt som:, , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s