Mustascher

Helvete vad ont det gjorde!!

Nu var det dags för mig att raka bort allt överflödigt och behålla den lilla snorbromsen man införskaffat sig. För att göra detta valde jag tre utav produkterna jag fick med mig i ”The box”:

  1. American Crew Ultra Glide Shave Oil
  2. American Crew Moisturizing Shave Cream
  3. Gillette Fusion Proglide Styler

Jag gjorde mitt första misstag när jag trodde jag kunde trimma ner mitt helskägg inför rakningen med den lilla behändiga trimmern. Min första tanke var ”Fan va skönt, nu slipper jag släpa på min stora trimmer på mina resor”, men ack så fel jag hade. Till en början gick det helt okej att få bort en del hår men tillslut blev det för mycket för stackars liten och den fastnade konstant, och helvete vad ont det gjorde när den drog bort skägget istället för att raka bort det… Det var bara att ta fram de stora verktygen och klippa ner stråna.

DSC_0037

Men jag tänkte börja recensera den underbara American Crew Ultra Glide Shave Oil. Flaskan har till att börja med ett stilrent och klassiskt utseende, flaskan är lagom liten och behändig samt lätt att öppna och stänga med en hand vilket jag uppskattar. Det första man slås av när man öppnar flaskan är doften, det är en diskret doft som är en aning mintaktig och väldigt fräsch. Den känns bra i handen och på huden i ansiktet, den nästan blir lite varm på kinderna vilket jag tycker är skönt och man känner redan här att den kommer gör sitt jobb. Jag klämde på ganska så mycket olja vilket jag faktiskt tyckte räckte bra för mitt skägg så dryg vet jag inte om jag kan kalla den då mitt skägg inte är det tätaste. Så mycket extra glid som jag hade hoppats på gav den kanske inte men huden kändes lite lugnare under och efter rakningen. American Crew Ultra Glide Shave Oil får 3+ mustacher av mig! Den lugnade huden och hjälpte väll till något men jag har provat bättre oljor för glid och en olja för 158 kr för 50 ml borde gjort bättre

movember crew recenserar produkter.

American Crew Moisturizing Shave Cream är en rakkräm som inte alls löddrar upp utan nästan känns vispad i förpackningen när man trycker ut den den doftar typiskt American Crew och väldigt manligt. Som rakkräm vet jag inte riktigt om jag är så frälst, jag är väldigt glad att jag hade rakoljan under när jag rakade mig. Hade jag inte haft det hade min hur säkerligen varit väldigt irriterad och känslig nu efteråt. Mycket möjligt att den hade fungerat bättre men en rakkniv (Det får jag prova nästa gång och komma med ett utlåtande). Den var relativt dryg så länge ansiktet inte var allt för vått, jag prövade först direkt efter jag satt på oljan och den fastnade bra på huden och skäggstubbet men när jag skulle raka mig andra gången för att verkligen bli helt renrakad applicerade jag den på ganska våt hud och den fastnade inte alls utan gled mest omkring. Allt som allt gjorde den trotts allt sitt jobb och mina kinder är oskadda och renrakade. Förpackningen är lika smart och stilren som rakoljanAmerican Crew Moisturizing Shave Cream får  av mig:

movember crew recenserar produkter

Som jag skrev tidigare så funderade inte Gillette Fusion Proglide Styler så bra på relativt lång skäggväxt, det hade jag heller inte förväntat mig men jag var ändå tvungen att testa. Rakhyvel är en Gillette Proglider och ja det är en Gillette, inget jag skulle våga tvivla på. Dom vet vad dom gör när dom gör rakhyvlar och dom gör det bra, riktigt bra. Själva styling delen av denna produkt var perfekt för att snygga till mustachen när rakningen var gjord men tro för guds skulle inte att ni kan byta ut era maskinerier till skägget bara för att ni köpt en Proglider för ett bra pris. Priset tycker jag faktisk är rimligt om inte till och med bra, 229 för ett redskap där du både kan vara helrakad och hålla mustachen och annat smått stiligt. Du får dessutom med två blad och det tycker jag var generöst med tanke på priset om man jämför vad 4 nya blad kostar. Dessutom står den jävligt snyggt i ditt badrum. Gillette har verkligen lyckats med designen på den här tycker jag! Stadiga movember crew recenserar produkter

tycker jag Gillette Fusion Proglide Styler förtjänar!

DSC_0041

Och här bjuder jag på resultatet av min lilla snorbroms. Varsågod.

DSC_0038

movember crew sebastian testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s