Recensioner

Test: American Crew Post-Shave Cooling Lotion

Dålig aktivitet från min sida under helgen, my bad! Men helg är ju helg, på kvällarna är man lite upptagen och dagen efter är huvudet inte alltid med. Tänkte söndagen till ära bjuda på en liten recension av ännu en produkt jag fått äran att testa!

Liksom förra gången är det American Crew som står för produkten, den här gången är det en produkt man har på sitt ansikte efter rakningen. Ni vet, en sån där after-shave gel. Den här går under namnet American Crew Post-Shave Cooling Lotion

IMG_1179.JPG

Jag skall erkänna, jag är inte en jätteflitig användare utav after-shave. Det mest bestående minnet är väl när man fyllde händerna med farsans gamla after-shave från gilette och klappade ansiktet, smärtan efteråt var inte nådig. Sedan dess har man lite undermedvetet hållit sig borta från dessa produkter. Jag brukar köra med någon simpel återfuktare eller aloe vera gel, men nu var det alltså dags för ändring!

Liksom rakgelen besitter också denna gel en stark doft av mint, påminner starkt om likören Minttu, vilket för min del väcker en del minnen, en del trevligare än andra. Lite för mycket doft för min smak iallafall.

Konsistensen är lite av det rinnigare laget men den har varit otroligt dryg än så länge! Själva resultatet då? Hur bra som helst! Lämnar en friskt kylande känsla i ansiktet efteråt och det känns som att denna gel verkligen vill din nyrakade hud väl.
Prisvärd, precis som de flesta produkter från American Crew, runt 170 kr.

Mycket nöjd med den här produkten, den gör verkligen vad man vill att en after-shave skall göra. Av mig får den en fin och stadig 4!

IMG_1014.JPG

movember crew lucas testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s