Insamling

Så kan det gå!

DavidMustasch

Det gick inte många timmar från helskäggstrimning tills jag hade ansett mig vilja ha förmånen av enbart mustasch…och detta på förslag ifrån en kommentar till ett tidigare inlägg. Så kan det gå! 😉 Movember handlar ju ändå om att uppmärksamma, sprida kunskap och dra in medel till prostatacancerforskningen. Bland annat genom att odla en solidarisk mustasch, så det var väl inte mer än lämpligt kan en tycka.

Även denna dag gick jag loss på skägget med Gillette Fusion ProGlide Styler och använde mig både av precisionstrimmern såväl som rakbladen. Den visade sig till skillnad från intrycket av gårdagens inlägg, vara en ”riktig” maskin, benägen att manövrera både flera veckors skägg och att göra finjusteringar till en skön ”mo”… Återigen så bör en inte döma på första intrycket! Den får fyra mustascher för sin smidighet, användbarhet och flexibilitet! Dessutom mycket prisvärd.

gillette fusion proglide styler

betyg4[1]

Förutom ProGlide Styler har jag gett mig in på Mr Natty’s Bring Me Sunshine skäggelixir, som är en produkt ämnad att göra underverk… (Åtminstone om man ska tolka namnets betydelse i SAOL som en fingervisning…) En slags återfuktande och skonsam skäggolja skulle man kunna beskriva den som, med en verkan som ska ge ditt ansiktshår en finare glans och lite citrusdoft. Jag tror även att tanken är att elixiret gör ditt skägg mer formbart. Någonting som jag ämnar utforska mer (inklusive betyg) när mustaschen vuxit till sig… So far so good, to be continued.

grooming awards 2013

Det börjar också bli dags att ge The Bluebeards Revenge-produkterna jag använt nu under veckan något slags betyg. Eftersom jag idag rakade hela halsen och större delar av ansiktet tycker jag att det är passande att recensera och betygsätta även dem här:

20141106_213247

Deras Shaving Cream är helt klart värd minst en trea. Den är lagomt dryg, kladdar inte i onödan, och den bidrar till en jämnare rakning utan en massa ”slaggskum” som går till spillo eller irriterar vid rakning. Ett stort plus för den behagliga doften som ”luktar lika len som den känns”. Tydligen reducerar den skäggväxten med ca 30% efter 60 dagar, men så länge tänker jag inte vänta…;) Om du köper den just nu så skänker du 10kr och Grooming Store lika mycket till Movembers kampanj och prostatacancerforskningen.

movember crew recenserar produkter

20141106_213112

Efter rakningen så har de en alldeles egen (med det menar jag egen som i unik) after shave eller som de kallar det Post Shave Balm av genomskinlig gelékaraktär. Den appliceras bäst ut med handflator och fingrar på ansikte och hals tills den fått torka in (det går fort) och resultatet doftar både aloe vera och citron. Även denna produkt är parabenfri (fri från hormonstörande konserveringsmedel, enligt Läkemdelesverket) och reducerar skäggväxt. Hur den fungerar? Jag har inte haft irriterad hud på hela veckan, men visst kan doften sticka lite i näsan under och efter användning. Om du köper den just nu så skänker du 10kr och Grooming Store lika mycket till Movembers kampanj och prostatacancerforskningen.

movember crew recenserar produkter

Jag tror att det var allt för denna gång…ser fram emot att följa märken som The Bluebeards Revenge och deras produkter ytterligare!

Vi ses! Kommentera gärna om det är något du undrar eller vill påpeka i inlägget. 🙂

//D.

movember crew david testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s