Recensioner

Är med mustasch

Recension gillette och Bambo men

Hade ingen lust men nu skulle skägget bort och endast det som var på överläppen skulle lämnas kvar. Detta endast för fuck cancer. Vem vill se ut som en Norrlänning? Hur som helst, perfekt att prova Gillette Styler. Den ser inte mycket ut för världen, som flickan sa, men den fungerade lika bra som en stor skägg trimmer. Dessutom är det lättare att forma skägget med denna mini variant. Tar dessutom ingen plats i necessären.Kommer definitivt att använda den varje dag.

betyg4[1]

Mats mustasch

Har även provat BAMBOO MEN, Nourishing Conditioner & Shaving Cream. Förbaskat låångt märke. Förutom det så kan den användas som balsam till håret och som rakkräm. Lyssna på det här: Lugnande aloe vera, mjukgörande hampolja och stärkande bambuextrakt förhindrar raksveda och irriterad hud/ hårbotten. Gå in på http://www.beardshop.se eller http://www.grooming.se

betyg4plus[1]

Är det någon som har numret till Blue Oyster Bar?

movember crew mats testpilot

1 svar »

  1. Du behöver inte skämmas för din mustasch min vän! Ta den på allvar! Om jag vore du skulle jag dock trimma bort det som går ner vid sidan av läpparna. Det passar nog din still bäst. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s