Recensioner

Kamma dig!

En sak med skägg är ju att det lätt blir rörigt. Det är ju som håret på huvudet (om man inte rakat av det som jag då..) – det flyttar sig med vinden, fastnar i scarfen, etc. Man Sitter på möten och drar handen genom skägget så man ser lite fundersam ut – och hoppas att man får en viss pondus. Om det funkar? Jo, det gör ju faktiskt det. Det är som att en viss ytterligare nivå nåtts – folk tar det man säger för en ytterligare lite tyngre sanning. Glasögon, slips, väst, kavaj – i de sammanhangen av trovärdighets-skapande attribut hamnar skägg och mustasch – om det sköts rätt.

Så skönt då att jag har den här kammen från Dr Dittmar.

Dr Dittmar kam

Jag går faktiskt inte hemifrån utan den. Den slinker ned i byxfickan – tar ingen plats alls. Den räddar mig inför möten och gör att jag alltid ser välvårdad ut.

Oavsett om du har mustasch eller skägg – du behöver en sån här. Den reder snabbt ut det hela. Snyggar till dig och gör dig presentabel. Det är ingen rocket science på något sätt – bara en enkel bra design som är superpraktisk och bra att ha med sig.

movember crew recenserar produkter

movember crew cristofer testpilot

Kategorier:Recensioner

Märkt som:, , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s