Recensioner

Hurry upp to furry up

Meddelandet på flaskan är solklart! Attityden lika så på det Göteborgsbaserade företaget, Mr Bear Family. Vi har redan avhandlat utmaningarna med mustasch och det var just en av denna som fick grundaren Björn (såklart, lika givet som allt annat med denna produkt) att börja tillverka skäggprodukter 2012.

image

Beard Brew - Woodland

Flaskan andas självklarhet och med citatet från rubriken förstår vi vad det här handlar om. Vi ska berika det håriga!
Flaskan är ”stor” och innehåller hela 30 ml. När jag öppnar flaskan första gången sprider sig den behagliga doften Woodland omkring. Ögonbrynen höjs i ett gillande!

image

Pipett for the win!

Pipett borde vara lag att ha på flaskor med skäggolja. Min första reaktion på denna är att jag upplevde huvudet vara litet och att mängden olja som kom upp var i minsta laget. Men som allt annat när det gäller denna Beard Brew är detta så genomtänkt som det bara går. Mängden olja som kommer är alldeles perfekt. Oljan värms med fördel upp i händerna och fördelas sen i skägget. Jag upplever den precis lagom dryg och inte alltför rinnig.
Jag läste tipset en gång att ha i olja i blött skägg direkt efter duschen, borsta igen och den låta luft torka. Beard Brew fungerar alldeles utmärkt till detta. Jag har använt den morgon som kväll och skägget har märkbart mjukare men även lite yvigare.

Beard Brew är en mycket kompetent skäggolja som jag kommer köpa fler gånger! Ska du köpa en skäggolja tycker jag du ska överväga denna. Passa på under Movember så bidrar du även med pengar! Betyget kan bara vara ett:

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s