Recensioner

Recension Dr. Dittmar Beard Brush With Handle

Lyssnandes på Mustasch (Förslag på andra mustaschrelaterade låtar mottages gärna)  i hörlurarna ska vi nu försöka författa ner första recensionen för mig denna gång.Det rör sig som sagt om Dr. Dittmar Beard Brush (with handle). 

För att kunna forma ett morgonskägg/mustasch till något fint och vackert som det är så krävs lite arbete på morgonen. När klockan ringer 0545 på morgonen kan skägget se ut på alla möjliga sätt och det kräver allt ifrån vapen (borste, sax, kam) diverse produkter (återkommer med senare recessioner) och inte minst, en stor portion tålamod.

skäggvård före-bild

Att under en tid jobbat med olika kammar, vissa avsedda för skägg och vissa inte, sambons hårborste, klöver fem så fick jag möjlighet att testa Dr Dittmar Beard Brusch with handle.

dr dittmar skäggborste

Borsten mäter nästan 20 cm var av hälften består av ett gediget handtag i trä och resten av borst av äkta svin. Trämaterialet är av päron och bekvämt att hålla i och borsta med. Borsten sitter tätt men ger mellanrum mellan de olika borstsamlingarna att tränga in i skägget. Det stora pluset med denna borste skulle jag säga är handtaget. Jag har testat motsvarande borste tidigare fast utan handtag och den tycker jag är svår att använda och bra stil på skägget. Jag har använt borsten på både blött och torrt skägg och tycker den ger bäst resultat på det torra skägget. Det är fantastiskt skönt att kamma igenom skägget innan man går till sängs och rätta till de skäggstrån som valt att lägga sig åt ett annat håll under dagen.

Det jag kan ha som negativt är att när jag använder borsten för mustaschen känns den väldigt vass mot huden och det kan bli lite irritation. Det lossnar även lite borst då och då vid användning.

När man väl har gett skägget samt mustasch vad den tål med denna borste så börjar vi likna någorlunda resultat som jag ofta brukar finjustera med en kam.

dr dittmar skäggborste in action

Som slutsats kan jag konstatera att detta är en oerhört kompetent liten borste som verkligen gör sitt jobb. Det blir helt klart en starkt betyg som hade kunnat vara högre om den inte släppt ifrån sig så mycket borst och varit lika vass mot huden.

Betyg:

movember crew recenserar produkter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s