Blandat

Gillette Styler

gillette proglide styler

Så där. Nu fick jag mitt kitt med bland annat denna mini trimmer från Gillette med tillbehör. Har tidigare kört med en jättemaskin a la Ringhals. Tror att jag med denna kan få till det så att det ser ut som om jag varit hos en barberare. Kommer att arbeta mig igenom hela skiten och bara spara till en mustasch. Mustasch har jag aldrig haft. Känner mig orolig redan nu om hur jag kommer att se ut. Men vad gör man inte för den goda sakens skull. Ni där ute som aldrig har haft mustasch eller skägg passa på denna månad och odla som bara den. Vem vet ni kanske kommer att trivas. Jag har hört att brudar, tjejer, tanter m.m är som galna i killar med skägg. Kolla in beardshop.se. Glöm inte att en viss del går till kampen mot prostatacancern.

mats kemimovember crew mats testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s