Recensioner

TEST: American Crew Precision Shave Gel

Har under de senaste dagarna hunnit raka mig ett par gånger och tänkte att det är dags att bjuda på en liten recension. Jag brukar variera mellan rakning med hyvel eller apparat, ibland har man bråttom och ibland har man tid att skämma bort ansiktet med en riktigt härlig rakupplevelse. För att underlätta denna upplevelse så finns det diverse produkter man kan använda sig utav, just en sådan har jag använt mig av senaste tiden.

image

Det är en rakgel från American Crew som går under namnet American Crew Precision Shave Gel. En gel som man smörjer masserar in i ansiktet och sitt skägg, sedan låter man sin vassa hyvel glida över gelen och kapa av allt vad skägg heter.

Jag gillar att denna gel är genomskinlig, man får lite känslan av att man ser vad man sysslar med. Konsistensen är lite sådär, påminner mycket om den där hårgelen man använde efter idrotten när man gick i sexan. Likaså lukten är inget jag diggar, påminner mycket om tuggummit JENKA man köpte i trean. Det står att den är baserad på naturliga ingredienser, vilket jag antar är ett försäljningsknep för att höja alla, visserligen naturliga, ämnen i innehållsförteckningen som slutar på OL. Priset är väl helt överkomligt, runt 170 spänn för 150 ml. Helt klart värt.

Jag har alltid använt mig av klassisk raklödder men jag tror att detta är början på något nytt. Hela känslan är så mycket bättre. Denna produkt var en perfekt dörr in i rakgelsvärlden för mig, en värld som jag skall börja utforska mer utförligt framöver.

Slutbetyget då? Det är absolut inga fel på den här produkten och den gör verkligen sitt jobb. Jag hade inga superhöga förhoppningar och den blåste mig heller inte av stolen.
Jag ger den det klassiska fegisbetyget, en 3a. Godkänd. Lagom. Okej.

movember crew recenserar produkter

movember crew lucas testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s