Mustascher

Svårigheter i livet med mustasch

hipster

Man skulle ju kunna tro att livet med mustasch är en dans på rosor, men inte i samtliga fall. Se de saker jag identifierat nedan:

1) Som någon nämnde här på sidan finns utmaningar med viss typ av mat, så som kebabrullar och mjukglass. Jag skulle även vilja tillägga hamburgare och semlor. Även om det inte är säsong där semlor just nu så finns det ju att få tag på…

2) Det är stört omöjligt att hålla en höstförkyld näsa ren utan att vara där och påverka utseendet på mustaschen.

3) Jag behöver ställa klockan minst en kvart tidigare varje morgon för att ha tid att forma till mustaschen.

4) Under en arbetsdag pratar jag en hel del i telefon. Olyckligtvis har min telefon åkt i golvet vid något tillfälle så det har blivit en liten springa mellan display och metalskal. Detta leder till att jag måste hålla telefonen i ett vits läge för att inte fastna med skägget i denna springa. Och nu till problemet. Håller jag telefonen så, då slår jag hela tiden till mustaschen så att den måste formas om.

Men egentligen, varför gnäller jag? Jag har ju mustasch! Det bästa man kan ha!

Kategorier:Mustascher

Märkt som:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s