Blandat

Renrakad

110829 Deltagarna i Robinson 2011

Så här såg jag ut innan jag tillbringade 42 dygn på en öde ö i Filippinerna. Där blev jag med skägg och har efter det trivts med det, förutom att det var mycket mer jobb med det än jag trodde. Jag kan inte påstå att jag har skött det på rätt sätt i och med att det ibland kliat som bara den och varit vildvuxet.

Men nu ska jag ta tag i detta i och med Movember Crew. Det gäller givetvis även kampen mot prostatacancern. Den känner jag väl till då min far drabbades av den och han har verkligen fått kämpa på grund utav komplikationer som till och från uppstått. Jag vet att jag själv ligger i röret för att få den då den till viss mån även är genetisk betingad. Nu ska vi vårda och kämpa.

movember crew mats testpilot

Kategorier:Blandat

Märkt som:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s