Blandat

Första försöket

God eftermiddag! Jag tänkte försöka mig på en alldeles ofixad selfie där det framgår lite hur min mustasch och mitt skägg redan nu ser ut…

Davidblogg2

= Så att ni vet vad jag har att jobba med!

Som vanligt när det gäller mig kommer jag förmodligen att göra lite vågade drag när det kommer till trimning etc. Möjligtvis innebär det inte bara att mustaschen och skägget fixas, utan även håret… Vi får se helt enkelt! Poängen är dock att lite trial-and-error får en räkna med för att kunna hantera något väl! Minns ni när ni lärde er cykla? Kanske… Hursomhelst, så är det ju inget ni tänker på idag, hur en gör det alltså… Mitt mål är att slippa känna mig som en pubertal nybörjare varje gång jag snyggar till skägget, det låter väl rimligt?

movember crew david testpilot

Kategorier:Blandat

Märkt som:

3 svar »

    • Hej Stefan, vad tycker du? 🙂 Jag tänkte nog försöka ansa det så att jag behåller helskägget men att själva mustaschen ska få växa till sig… Så att en ser att jag satsat lite mer på den helt enkelt. Men det är ju som du kanske vet en utmaning att hålla koll på skägget bara i sig… Tack för pepp!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s