Recensioner

BRAZIL The Lion Tamers Beard Oil Citrus

WOW vilken skäggolja!

Jag har nu i 4 dagar använt BRAZIL’s The Lion Tamers Beard Oil morgon och kväll efter dusch och ansiktstvätt och den har redan börjat göra under. Mitt skägg har inte varit så extremt spretigt och tovigt men allt skägg behöver fukt och den här oljan gör susen. Redan andra dagen fick jag höra av min flickvän att skägget var mycket mjukare och lenare. Jag kan själv se att det fått en annan lyster än vad det hade innan samt att det känns nästan lite tätare.

DSC_0022

Jag använder som sagt oljan två gånger om dagen, morgon och kväll, men den här oljan kan man ha i så ofta man känner att man behöver det. Klåda kan lätt uppstå när man har skägg så jag har droppat på lite varje gång jag känner att det börjar klia och klådan är så gott som borta. Nu har jag ingen extrem skäggväxt så jag behöver endast ett par droppar i handflatan för att smörja in hela skägget men den är väldigt dryg. Jag kan inte tänka mig att någon med värsta skepparkransen skulle kunna ta slut på flaskan på en månad ens.

Doften är fräsch och diskret men med en tydlig citruskaraktär. Doften sitter i ganska så länge dessutom, inget man känner på håll men skulle man stoppa näsan i skägget känner man att citrusdoften sitter kvar. Det bästa är att den verkligen går hand i hand med min parfym så inga dofter som skär sig hos mig inte. 159 kr för vacker flaska på 30ml tycker inte alls jag är farligt, speciellt inte när den är så pass dryg som den är. Jag har faktiskt inget negativt att säga om den här oljan så jag ger den helt klart full poäng.

betyg5

movember crew sebastian testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s