Blandat

Bob’s Movember

Mitt namn är Sebastian och jag är en utav de lyckliga som blivit utvald till Movembercrew och få agera testpilot för en rad skäggprodukter denna viktiga månad. Jag kallas bob till vardags och därav inläggets rubrik.

 

DSC_0028~2

Jag har alltid stöttat Movember och allt det står för men aldrig riktigt haft skäggväxten för att kunna visa det men i år är det dags att försöka visa upp en relativt stadig mustasch. Nu kanske det låter som om jag stöttar Movember endast för att få bära en mustasch men no no no, jag har skänkt pengar varje år sedan jag var 18 år (nu är jag bara 21 i och för sig) för att stödja forskningen. Movember för mig är mycket om en gemenskap, man samlas kring ett viktigt ämne, stöttar varandra, lyssnar på historier och idéer som kan förbättra allt runt omkring oss. Här som testpiloter ska vi försöka hjälpa er hitta rätt produkter till en bra mustasch och/eller ett vackert skägg.

movember crew sebastian testpilot

Kategorier:Blandat, Testpiloterna

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s