Insamling

Aj aj, Kapten!

Davidbloggbild3

Sådär, då har jag inlett min första omgång av Testpilotande för Movember Crew också…Produkterna på bilden är en Shaving Cream och en Post Shave Balm ifrån det kaxiga märket The Bluebeards Revenge och mitt första intryck är att i kombination så är de väldigt skonsamma och mjukgörande för huden. Båda är dessutom fria från parabener!

Speciellt bra är de när en (som jag) använder en hyvel för rakning, men säkerligen är de minst lika bra också vid användning av rakkniv även om det troligtvis kräver ytterligare längre tid av löddrande innan applicerandet av själva rakkrämen. Jag upplever att min hud är väl återfuktad på halsen efter rakning och att irritationen på min annars känsliga hud hittills är obefintlig.

Fortsättning följer snart på galenskaperna i och med användandet av The Bluebeards Revenge… 😉

PS. Genom att köpa vissa utvalda skägg- och hudvårdsprodukter för män via grooming.se och på beardshop.se så bidrar du med en summa (exakt hur mycket visas på produktbilden bredvid en mustasch) till Movember och forskningen kring prostatacancer!

//D.

movember crew david testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s