Insamling

Rakning nr 2!

Då var det dags för rakning nr 2. Givetvis spar jag det som ska bli en mustasch en dag. =). Hyveln från Gillette är riktigt bra. Crew shave gel funkar. Gillar att den inte löddrar. Känns fräsch. Nyheten för dagen var Crew post shave cooling lotion. Först tänkte jag. Va fan inget händer. Sen var det som att stoppa in huvudet i frysen. Jävlar va kallt det blev. Helt underbart. Brukar bli lite torr efter rakningen men detta hjälpte verkligen till!! Betygen kommer senare men känner att denna kommer högt upp. Har du inte en. Beställ nu från grooming.se och stötta movember!!  Checka gärna in sidan kollapungen.se !!! Viktigt att inte bara hålla koll på kulorna i banken.

imageimage

Usch att man ser så allvarligt ut!!! Är ju en glad skit!! Sedan min nya kärlek från Crew. Ett bättre alternativ än huvudet i frysen.

Stöd movember!!!!

Over and out!!

movember crew gustav testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s