Mustascher

Inspirerande ord

För er som undrar lite mer om vad det innebär att odla en mustasch och vilket enormt ansvar man tar på sig så kommer här ett par starka ord från en mustaschprydd herre:

”Det viktigaste är att man inte slarvar, utan att man är beredd att ta ansvar för sin mustasch. Det är ungefär på samma sätt som att ta ansvar för en liten valp som man vill ska växa upp till en stor trygg vovve, det går inte att slarva va.
Du måste vara konsekvent, du måste orka stå emot trender och tendenser, du måste vara övertygad om att den håller över årtionden. Har du inte den tryggheten i den blir det bara en hafsig, slafsig, liten tunn mustasch som kommer och går. Det blir aldrig någon stadga i det, utan du måste stå för din mustasch. Min mustasch är ca 35 år gammal nu, den har skött sig, och jag vårdar den, och jag matar den. Jag föder den, den får den näring den behöver, och den känner framförallt en trygghet.
Det är lite som med oss människor, vi måste vara trygga, för att känna oss starka, och så är det med min mustasch, den är trygg, den är kvar, den vet det, därför blir den också stark.”

IMG_0961.JPG
Håkan Juholt, 52.

movember crew lucas testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s