Mustascher

Dags att välja stil. Hjälp!

mo time2

Tredje dagen nu och det har blivit dags att välja. När de där hårstråna börjar visa sig i ansiktet så gäller det att ha en plan. Det gäller att veta vilken mustasch man skall sporta den här kommande månaden men hur vet man egentligen vilken mustasch som är bäst för just sitt unika anlete? Nej, precis. Det har man inte en susning om så det blir till att chansa eller så frågar man publiken.

Så vänner, hjälp mig att välja mustasch. Skriv i kommentarsfältet, ring, maila, faxa, skicka röksignaler eller använd röstningssystemet nedan. Jag har valt ut några tänkbara alternativ och med hänsyn tagen till den korta perioden och mitt förväntade mustaschväxartempo, hamnar jag på följande skapelser. Jag har tagit mig friheten att photoshoppa in ett drömscenario i täthet. Verkligheten överträffar som bekant sällan dikten men jag siktar på himlen och hoppas på att jag landar i en sketen enbuske i alla fall.

The Chevron

”Made famous by Tom Selleck” är det här en tidlös modell som förmodligen alla passar i och som fullständigt osar sex appeal och framgång. Nåja, man kan väl få drömma i alla fall? Förutom nämnde Selleck har både Sam Elliot och Freddie Mercury burit upp en Chevron med bravur.

24chevron-1

Pennstrecket

En mo som inte vem som helst kan bära upp. Här snackar vi sofistikerat och stilfullt. Pennstrecket är en utdöende mustaschstil som härjade rejält under Hollywoods gyllene år. Då sågs den pryda kända casanovors välmejslade nunor. Jag säger bara Errol Flynn och Clark Gable. Numera är det väl bara John Waters som försvarar dess fortsatta existens. pencil

Penseln

The Paintbrush är snarlik The Chevron men det finns vissa vitala skillnader. De runda sidorna och ”bulligheten” i den tätt borstade djungeln bidrar till en skön 70-talslook, ja antingen det eller så tänker man Super Mario.

paintbrush2-1

 

Hästskon

Förmodligen den svåraste modellen att både odla och klä i. Känslan av att vakna och känna sig som en truck driver eller en avdankad wrestler är väl inte helt lockande. Dessutom gäller det ju att vara välsignad med hårväxt hela vägen ner längs mungiporna så att det inte blir glest någonstans.

horseshoe4-1

The Handlebar

Vem har inte velat se ut som en politiker från 1800-talet? De där tvinnade ändarna, svart tredelad kostym och hög hatt. Inte helt lätt att smälta in i det moderna samhället kanske men det får man väl ta en månad som denna.

handlebar3-1

 

 

 

6 svar »

  1. Tackar! Ja du ligger ju inne med ett rekorderligt exemplar så jag litar på dig och på alla andra som har röstat fram The Handlebar som ohotad etta. Tack alla för engagemanget. Nu kör vi! 🙂

    Gillad av 1 person

    • Så är det förmodligen men jag skall ge det en ärlig chans. Vad säger du som handlebar-guru, vad tog det för dig i tid att uppnå ditt nuvarande tillstånd? 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s