Mustascher

Dagens mustasch

IMG_0960.JPG

Dagens mustasch är en av världens absolut mest kända genom tiderna. Den vilar tungt på den legendariske sångaren Freddie Mercurys överläpp. Freddie Mercury behöver nog ingen närmare prestation, de flesta vet att han var sångare i Queen och att han tog över världen. Hans mustasch är ett bra exempel på hur man använder sin ansiktsbehåring för att förbättra sitt utseende.
Jag personligen tror att legenden odlade sin mustasch för att dölja sitt enorma överbett och sina skeva tänder. Freddies utseende utan mustasch påminner mycket om en snygg version utav mångsysslaren Alexander Schulman.

movember crew lucas testpilot

Kategorier:Mustascher

Märkt som:,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s