Blandat

Gone ‘til Movember!

Det var en gång en skäggig hipster med akademiska komplex. En 33-åring som hade provat på lite av varje på sitt yrkesmässiga CV, men som sökte efter det ultimata tillfället att uttrycka sin fåfänga på. Något utöver det vanliga,  inte för konstigt men inte heller alldeles för svårt.

Ett tag funderade hen på att skaffa sig en svårflörtad hund, typ en ilsken nattsvart rotweiler att instagramma och låtsas älska. Men, det hade förmodligen blivit oansenligt dyrt att ta med sig den på alla exklusiva (och exkluderande) dagdrömmar med zeppelinare och champagne till Anderna. (Det brukar ju förresten sluta lite halvbra med privata rymdfärder…) En annan gång började hen klättra på Lutande tornet i Pisa, men fick skrivkramp av alla Twitteruppdateringar på vägen upp… Det hittills ärligaste försöket sägs ha varit när notisen för en gospelbetingad kultureventskör fick sitt mediabrusbreak från en hemligt fransk tempelplats… Vilket genombrott för yttrandefriheten! Vilken skräll, inte ens 7eleven hade kunnat förutse dess minimala (men mysiga) efterdyningar!

Facebookkommentarer, prestationsångest och desperata likes åsidan… En blogg för Movember Crew kunde inte ha kommit mer lägligt för en aspirerande allroundartist! När musiken har tystnat, så vet vi ju alla att den tonas upp parrallellt med en ny och fantastisk världsordning… Den medvetne mansvärldens, den transparente urbanistans och de revolterande hälsoaktivisternas nya sensationsmelodi!

Bloggbild1DavidJohansson

Välkommen till min blogg, hoppas att vi får växa (hår) tillsammans! 😉


Ps. Jag kanske glömde säga att Movember handlar om att göra sin röst hörd för någon annan? De som har fått prostatacancer behöver allt vårt stöd och olika sätt att stötta den motverkande forskningen på kommer också att presenteras här. Haka på!

movember crew david testpilot

Kategorier:Blandat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s