Recensioner

Dr. Dittmar – Moustache Comb

Dr. Dittmar är ett tyskt familjeföretag i natursköna Alpenrod som specialiserat sig på skägg- och mustaschprodukter i naturmaterial av högsta kvalitet. I deras sortiment finns mustaschvax, borstar, kammar i äkta buffelhorn, skäggschampo, saxar mm.

drdittmar-moustachecomb

Jag har testat deras skägg- & mustachkam utav horn från vattenbuffel. Kammen har ett smidigt format och mäter 8,5 cm. Tänderna är mycket fint skurna med välpolerade kanter som glider lätt genom skägget. Det är en avservärd skillnad att kamma ut ett tovigt skägg eller en buskig mustasch med den här kammen till skillnad från en billig variant i plast. Tänderna glider, som sagt lätt genom skägget utan att haka upp sig och slita med sig strån. De fint polerade topparna på tänderna ger huden en fin massage. Om du använder mustaschvax, fördelar den ut vaxet jämnt och fint genom hela mustaschen. Jag rekommenderar även att man använder en skäggolja av god kvalitet i skägget och denna lilla kam hjälper till att sprida ut oljan genom skägget ända ner till huden under.

Priset är bra. Den är väl värd sina 99 kronor. Gör dig själv och ditt ansiktshår en tjänst och införskaffa detta fina lilla verktyg och stylingen kommer att gå som en dans! Kammen passar lika bra för långa som korta mustascher. Jag rekommenderar även att man kompletterar med en av deras smidiga små borstar.

Betyget blir full pott för Dr. Dittmars eminenta lilla kam i äkta buffelhorn.

betyg5

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s