Testpiloterna

Shavedown

I går kom lådan och därmed också startskottet för Movember. Det är tredje året nu som jag odlar mustasch i kampen mot prostatacancer och jag kommer att fortsätta så länge denna fruktansvärda farsot fortsätter att skörda liv. I år är det dock första gången som jag går all-in via sociala medier på det här sättet. Jag hoppas att jag med mina regelbundna uppdateringar och produkttester skall kunna samla in så mycket pengar till cancerforskningen som möjligt där delar av försäljningen via Grooming och Beardshop går till arbetet. Läs mer om upplägget här. Tillsammans gör vi skillnad!

 

Bild

Följ mig på instagram: lindmanm

Som ni ser var det en låda full av spännande produkter som garanterat kommer att göra underverk för min stundande mustaschkamp. Jag kommer att återkomma med recensioner allt eftersom men först på agendan stod den obligatoriska rakningen. I går rök tredagarsstubben. Det gäller att börja från scratch, renrakat skall det vara.

Först körde jag en rejäl ansiktsrengöring med Jack Black Face Buff Energizing Scrub och Dr. Brandt Pores no More Cleanser. Därefter var det dags att testa de första produkterna. Rakskum från Recipe for Men och Gillettes nya monster till multiverktyg. Recension på skummet kommer under dagen. Omdömet på hyveln väntar jag nog lite med eftersom den även fungerar som trimmer och just nu finns det som ni ser inte mycket att trimma.

Bild 2

Men då kör vi! Jag är redo för movember, är ni?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s