Recensioner

Bra lödder!

Bild 6

Ni vet hur det är. Man står där i badrummet, redo för rakning och i badrumsspegeln stirrar man rätt in i ögonen på självaste jultomten. För mycket raklödder är ett problem det pratas alldeles för lite om. De flesta produkter på marknaden gör sitt bästa för att dränka konsumentens ansikte i lödder och trots att man anstränger sig för att dosera lagom så verkar det vara oundvikligt. Det blir för mycket av det goda helt enkelt.

Bild 3

Lagom med lödder

I samband med movember fick jag äran att testa Recipe for Mens Ultra Sensitive Shaving Foam och gissa om jag blev lycklig som laxen när jag märkte vilket bra lödder den lilla flygplansvänliga flaskan levererade. Det var nästan som om att jag hade vispat mitt eget lödder, det är annars i princip enda sättet att få rätt mängd lödder, för här låg skummet helt perfekt och jag kunde fortfarande andas genom både näsa och mun. Vilken härlig känsla tänkte jag och undrade om det var lika rakvänligt som det såg ut.

 

Bild 4

Den röda flaskan fann snabbt sin plats i badrumsskåpet

Den angenäma doften av enbär, kanel och ingefära gjorde att jag inte var helt sugen på att raka mig direkt utan jag stod helt enkelt och insöp atmosfären ett par minuter innan jag skred till verket.

En stor anledning till att många produkter genererar mycket lödder sägs vara att mycket lödder innebär färre skärsår men jag undrar om det verkligen stämmer för jag genomförde en högst angenäm rakning med Recipe for Mens Ultra Sensitive Shaving Foam helt utan blodvite och jag är mäkta imponerad av Recipe for Mens ständigt höga nivå på sina produkter. Det är ytterst sällan jag testar något dåligt från våra svenska pionjärer inom manlig hudvård och det här, det är världsklass!

movember crew recenserar produkter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s