Blandat

Början till något bra!

imageimageimageimage

Igår kom äntligen paketet. Paketet som symboliserar mer än skönhet och renhet. Vi i movember crew har fått en unik möjlighet att stå upp, uppmärksamma och bidra till forskningen inom prostatacancer. Var med och stötta. Fuck cancer!

Jag har valt att odla mustasch. Känner att det kommer väcka nyfikenhet och frågor. Mitt sätt att bidra. Jag rakade av mig tre dagars skäggstubb. Tog en varm dusch för att lätta upp huden. Använde sedan  Gillettes monster vapen tillsammans med Crew shave. Hyveln var bra men det som kändes bäst var storleken. Äntligen en rejäl hyvel!!!. Crew shaven var fräsch för hyn. Avslutades med Bluebeards post shave balm Betyg kommer senare!!

movember crew gustav testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s