Blandat

Början INTE slutet!

Igår kom äntligen paketet. Paketet som symboliserar mer än skönhet och renhet. Vi i Movember Crew har fått en unik möjlighet att uppmärksamma och på ett litet sätt bidra till forskningen inom prostatacancern. Var med och stötta. FUCK cancern.

image

Jag har valt att odla mustasch. Känner att det kommer att väcka nyfikenhet och frågor. Rakade av tre dagars skäggstubb. Tog en varm dusch för att lätta upp huden. Använde sedan Gilletts monster vapen tillsammans med Crew Shave. Hyveln var väl inte så märkvärdig MEN storleken på hyveln var grym. Äntligen en hyvel för en riktig karl! Crew Shav kändes otroligt fräsch. Luktade gott! Avslutade med att ta Bluebeards post shave balm. Betyg kommer senare! Nu ska bara mustaschen ut så jag får testa dom andra produkterna.

image

imageimage

Jag vinner inte jämt men jag förlorar aldrig. Se ljust på livet även när det är som mörkast. Ha störst självförtroende när du är på botten. Hjälp mig att få ut movember så vi tillsammans kan bidra.

//G

movember crew gustav testpilot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s