Testpiloterna

Möt vår Movember Crew 2014

möt vår movember crew9 st Testpiloter – och en Mo Sista – har antagit utmaningen att odla mustasch för en god sak. Vi kommer att testa produkter, blogga om våra mustaschfrisyrer, men kanske allra viktigast – blogga om mäns hälsa. Tillsammans hoppas vi kunna samla in pengar till prostatacancerforskningen. Följ vår insamling under teamnamnet ”Movember Crew / Grooming.se & Beardshop.se.

Låt oss presentera vår Movember Crew!

testpilot

ANDERS

Anders heter jag och är en 29 år gammal småbarnsfar. Jag har låtit skägget växa under det dryga året min dotter har funnits.

Anledningen att jag vill vara med att stödja detta är att jag har släkt som själva varit drabbade av prostatacancer och avlidit efter sjukdomen. Jag vill vara med och bidra till att forskningen går framåt så att om jag själv skulle drabbas så skulle det finnas hjälp att få för mig och för min familj.

 

testpilot

 CRISTOFER

Företagare inom kompetensbaserad rekrytering. Fåfäng och intresserad av maskulin skönhet både i form av grooming och kläder. Äter gott, tränar mycket.

Varför mustasch? Det är ett område att utforska – hur kommer det se ut? Men det som trots allt tippade vågen till att odla en mustasch var att vi behöver prata mer om cancer hos killar.

Killar dör av cancer. Jag har sett människor i min närhet lida av cancer såväl som dö av cancer. Ofta kan ett tidigt läkarbesök, ett PSA-test eller bara lite medvetenhet vara det som gör att du får vård i tid.

Det behöver vi uppmärksamma. Och dessutom kan det ju blir riktigt snyggt…

 

testpilotDAVID

Jag är en kreativ 33-åring för närvarande bosatt i Vasastans lugna kvarter och  med en (vad andra har antytt) naturlig känsla för stil. Emellanåt har jag frilansat som skribent, fotograf och artist i framför allt svenska sammanhang, men till vardags jobbar jag med socialt arbete på ett akutboende. Min stil det senaste året skulle kunna sammanfattas med orden hållbar-mixcore-samtidspunk!

Att blogga i Movembercrew och uppmärksamma prostatacancer för att dra in medel till forskningen känns mycket relevant eftersom en person i min närhet gick bort i cancer för ett par år sedan. Så länge folk drabbas av prostatacancer behöver vi hjälpa till att minska lidandet så gott vi kan, och det gör vi bland annat genom att fortsätta kämpa för att forskningen går framåt! Vill du vara med?

 

testpilot

GUSTAV

Skön kille med intresse i finansvärlden och tatueringar. Sistnämnda gör att jag tatuerar mig ständigt. Arbetar som företagsrådgivare. Skriver mycket i mitt arbete samt privat på sociala medier. Motto i livet är, Jag vinner inte jämt men jag förlorar aldrig.

Ser det som en möjlighet att blogga för en bra sak och odla mustasch för att visa mitt engagemang.

 

 

testpilot

LUCAS

Kille från Stockholm, nyss fyllda 23, allmänt skön och rolig.

Det närmsta mustasch jag kommit i mitt liv är mjölkmustaschen man odlade på dagis. Vill visa att det finns hopp till riktiga mustascher även för oss med babyface. Självklart för att uppmärksamma alla om prostatacancer som ju är den vanligaste cancerformen bland män? Som ju hela den här mustaschgrejen faktiskt handlar om. Om jag inte är helt ute och cyklar.

Mustaschförebilder: Ron Burgundy och Yosemite Sam.

 

testpilot

MATS

Född i Norra Lappland men sedan flera år inbiten Södermalmsbo. Jobbar som polis och även som trädfällare för att få lite extra adrenalin. Älskar att träna, då allra helst med cykel och skivstänger. Började odla skägg för tre år sedan och har fastnat i det utseendet. Mitt mål är att bli expert på att sköta skägget vilket inte är det lättaste. Men med rätt produkter och handhavande kommer det att ordna sig.

 

 

 

 

testpilotMÅNS

40-årig IT-specialist som varit Testpilot under flera år.

Jag ställer upp i movember crew för att aktivt visa mitt stöd och för att samla in pengar till forskningen mot cancer. En manifestation tillägnad alla de tusentals människor där ute som själva har drabbats eller har någon i sin närhet som kämpar mot denna fruktansvärda sjukdom. Because fuck cancer, that’s why.

 

 

 testpilot

SEBASTIAN

Jag är en man (kille, jag har svårt att kalla mig själv man) på 21 år som är väldigt intresserad av hudvård och skäggvård. När jag rakar mig använder jag numera en rakkniv och inte längre hyvel. Mitt badrumsskåp är större än de flesta tjejers så man kan säga att jag provat mycket produkter i mina dagar.

Movember är väldigt viktigt för mig och har varit särskilt viktigt under de senaste åren när jag själv har kunnat visa tydligare att jag stödjer Movember med min mustasch.

 

 

testpilotSTEFAN

35-årig tvillingpappa från Öland som spelar gitarr i ett bluegrassband. Gitarrnörd med fäbless för historia, 80-tals leksaker samt skägg- och mustaschgrooming. Medlem i Svenska Mustaschklubben och aktiv i diverse ”skäggforum” på nätet.

För ca. 7 månader sedan trimmade jag ner helskägget och sparade mustaschen. Jag tyckte det kändes intressantare och mer personligt. Den passar mitt ansikte bättre men kräver lite mer grooming. Som medlem i Movember crew vill jag inspirera andra att odla en rejäl mustasch samt tipsa om hur man bäst tar hand om den. Jag hoppas med detta kunna bidra till ökat stöd och uppmärksamhet för prostatacancerforskningen.

 

 

Kategorier:Testpiloterna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s